Doi frați care dețin o firmă de construcţii, în județul Botoșani, au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi de vecinul lor de 44 de ani, care era angajat la firma lor.

Conflictul a pornit de la o discuţie legată de bani.

Agresorul ar fi lipsit o perioadă mai lungă de la locul de muncă, iar patronii nu i-au mai plătit suma de bani pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca sa.

A mers acasă la cei doi ca sa lămurească situaţia şi i-a atacat pe foştii patroni cu un briceag, apoi a fugit.

Cei doi fraţi au fost internaţi în stare gravă.

„Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombara stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru monitorulbt.ro.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior, arestat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire. 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: APP cere abrogarea Ordonanței de supraimpozitare a românilor – De ce acuză Guvernul
Articolul următorDolarul american a urcat până la cel mai ridicat nivel din ultimii 20 de ani