Becali îl compară pe Moruțan cu Luka Modric: „Eu vreau sa iau bani pe tine, trebuie sa dai goluri”

0
32

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie că l-a transferat pe Moruțan și a început să-l compare pe fostul jucător de la FC Botoșani cu Luka Modric, decarul celor de la Real Madrid.  

Patronul FC SB a anunțat că Olimpiu Moruțan va fi titular în echipa lui Dică iar Florinel Coman nu mai prinde primul 11.

„E greu sa mai joace Florinel Coman acum, imi pare rau pentru el. Dar pe Morutan nu-l mai scoti acum din echipa, nu ai cum, e prea bun. Sunt Florin Tanase, Dennis Man, nu mai ai unde sa-i bagi pe toti acum. Morutan n-are cum sa nu mai joace”, a spus Becali la PROX.

Gigi Becali este impresionat de faptul că Olimpiu Moruțan se antrenează suplimentar și deja îl compară cu Luka Modric, decarul celor de la Real Madrid.

„Morutan vrea sa se antreneze separat, sa mai stea o ora, doua dupa antrenament. El vrea sa exerseze lovituri libere. Eu i-am spus: ‘Bai, eu vreau sa iau bani pe tine, trebuie sa dai goluri!’ Acum il vand astia pe Mbappe cu 350 de milioane. Pai Mbappe, peste 3 ani, face 700 de milioane. Pai eu il am pe Morutan care e ca Modric. Bine, mai da si goluri spre deosebire de Modric. Pai, Modric la 19 ani nu era nici la jumatate din cat e Morutan. Il comparam pe Dybala cu Morutan? Pai Dybala e o piticanie de 1,65 metri”, a declarat Gigi Becali la ProX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.