Bărbat tâlhărit pe marginea unui drum județean

0
47

Ieri, poliţiştii au fost sesizați de un bărbat de 64 de ani din comuna Blândești cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

 

Acesta se afla pe marginea drumului județean DJ 297 iar la un moment dat a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un bărbat pe care nu îl cunoaște. Agresorul i-a sustras suma de 671 de lei și ulterior  a părăsit locul faptei cu un autoturism.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, după aproximativ o oră, polițiștii au depistat pe raza localității Santa Mare un vehicul ale cărui caracteristici corespundeau celor descrise de victimă, în care se aflau doi bărbați de 29, respectiv 51 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat au rezultat indicii temeinice că bărbatul de 51 de ani este cel care a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată, ulterior deposedând-o de suma de 671 de lei.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, fiind întocmit un  dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.