Bărbat reținut după ce a furat 1500 de euro și mai multe bijuterii

0
33

Poliţiştii municipiului Dorohoi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus ieri în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 47 de ani, respectiv la imobilul unei femei de 42 de ani, ambii din municipiul Dorohoi.

La locuinţa femeii a fost identificat un bărbat de 34 de ani din comuna Ungureni, principalul suspect bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt comis la data de 11 februarie. Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, existând suspiciunea că în noaptea de 10/11.02.2019 el a pătruns în imobilul unui bărbat din municipiul Dorohoi, de unde a sustras suma de 1.500 de euro şi mai multe bijuterii.

Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa bărbatului de 47 de ani, au fost identificate şi ridicate mai multe seturi de veselă, despre care existau indicii că sunt cele reclamate ca fiind sustrase în luna decembrie 2018 dintr-o societate comercială din municipiul Dorohoi.

Faţă de bărbatul de 34 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.