Bani, țigări și stații de emisie-recepție descoperite de polițiști în urma unor percheziții

0
98

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în locuinţele unor botoşăneni, aproximativ 1.900 de pachete ţigări, în valoare de peste 22.800 de lei precum şi staţii de emisie recepţie şi suma de 11.000 lei.

În data de 13.06. a.c., începând cu ora 16.00, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Botoşani, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat percheziţii domiciliare la cinci imobile de pe raza judeţului Botoşani.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit şi ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 1839 pachete cu ţigări, staţii de emisie recepţie, precum şi suma de 11.000 lei. Ţigaretele au fost descoperite în casa unui botoşănean, în cutii ce se aflau în una dintre camere, fără a fi disimulate în vreun fel.

Ţigările, în valoare de peste 22.800 de lei (aproximativ 5.000 de euro) au fost ridicate în vederea confiscării şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În continuare poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României. În cauză, cercetările continuă sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.