Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat  în trafic, conducând un autoturism care avea I.T.P. falsificat.

În data de  13 martie a.c., în jurul orei 12.15, polițişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autovehicul marca Audi A3, înmatriculat în Bulgaria, condus de C.E., în vârstă de 33 ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că stickerul I.T.P. aplicat pe documente nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentNOUA declaraţie pe propria răspundere: DESCARCĂ AICI documentul pe care trebuie să-l ai când ieși din casă
Articolul următorCetăţeni afgani reţinuţi la frontieră