Asociația B-Right Media va organiza şi în acest an Gala „Angelica Gherman”

0
43

Asociația B-Right Media va organiza şi în acest an Gala „Angelica Gherman”, pentru a-i premia pe învățătorii cu rezultate deosebite în activitatea didactică. Pentru al șaselea an consecutiv, asociaţia va acorda Premiul “Învățătorul Anului”, împreună cu Diploma de Excelență pentru întreaga activitate didactică și cu Diploma de apreciere pentru Învățătorul debutant al anului 2018.

Organizatorii Galei le oferă posibilitatea părinților elevilor, colegilor, cunoștințelor, colaboratorilor sau prietenilor să nominalizeze pentru premiul cel mare un dascăl cu merite deosebite. Nominalizările se fac exclusiv online, prin completarea formularului disponibil pe pagina de Facebook a Asociației B-Right Media, în perioada 16 – 26 noiembrie. În prima zi a lunii decembrie, finaliștii vor primi e-mail-uri cu invitații la gală, decernarea publică a premiilor urmând a fi efectuată pe 12 decembrie 2018.

Toți finaliștii vor primi diplome de „Finalist al Concursului Învățătorul Anului 2018”, iar marelui câştigător al Galei „Angelica Gherman” i se va decerna placheta „Învăţătorul Anului 2018”, alături de un premiu constând într-o bibliotecă cu cărți ce va fi amplasată în sala de clasă unde își desfășoară activitatea. Valoare estimativă a premiului este de 1.000 lei.

Regulamentul concursului, formularul de nominalizare și alte informații pot fi obţinute la adresa de e-mail [email protected] sau accesând pagina de facebook a Asociației B-Right Media,  https://www.facebook.com/Asociatiabrightmedia

Angelica Gherman, în memoria căreia Asociaţia B-Right Media organizează anual această Gală, a fost şi va rămâne în amintirea tuturor ca o învăţătoare şi autoare de cărţi şcolare cu un palmares impresionant care cuprinde: 21 de cărţi şcolare apărute și patru în curs de apariţie, toate editate la Bucureşti; tiraje însumând peste 300.000 de exemplare distribuite în întreaga ţară şi în Republica Moldova, în librăriile tradiţionale şi virtuale; 37 de ani de carieră la catedră; sute de elevi cărora le-a îndrumat primii paşi în şcoală; diploma „Gheorghe Lazăr – clasa I”, obţinută în anul 2007, diploma „Educatorul Deceniului”, respectiv Diploma de Merit în domeniul Educaţie, acordată de Primăria Botoşani, la prima ediţie a Galei Valorilor Feminine, în anul 2009.

Angelica Gherman a plecat la cele veşnice pe 1 martie 2012, după o luptă îndelungată cu o boală necruţătoare.

Gala „Angelica Gherman” a fost lansată oficial pe 1 martie 2013. Câștigătoarele edițiilor anterioare sunt: 2013 – Bianca Ababei (Școala „Grigore Antipa” Botoșani), 2014 – Mariana Agache (Școala „Ștefan cel Mare” Botoșani), 2015 – Adriana Cojocariu (Școala Gimnazială 13 Botoșani); Diploma de Excelență pentru întreaga carieră didactică – 2015- Elena Apăștinii (Școala Gimnazială 13 Botoșani). În anul 2016, organizatorii au acordat:  Diploma “Învățătorul debutant al anului”, adjudecată de Cornelia Pîrvu, învățător la Școala Gimnazială 1 Dângeni; Diploma pentru întreaga activitate didactică, înmânată lui Constantin Barbu, învățător la Școala Gimnazială 11, Botoșani; Diploma de Recunoștință, acordată Școlii Gimnaziale 13 Botoșani, pentru proiectele implementate pentru a păstra vie memoria Angelicăi Gherman, fost cadru didactic al unității de învățământ.

În  ediția 2017, s-a premiat cel mai bun proiect educațional, premiu adjudecat de Florentina Dănilă, de la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani. De asemenea, au fost  acordate: Diploma de Excelență pentru întreaga activitate didactică Dorinei Buzdugan, fost învăţător la Liceul de Artă și Diploma de apreciere pentru Învățătorul debutant al anului 2017 pentru Alina Enache, învățător  în comuna Mihai Eminescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.