Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, susține că dacă se mai amână mult deschiderea Parcului de agrement Cornișa, Flutur&Consiliul Local Botoșani nu vor mai avea ce deschide. El spune că sunt soluții și că parcul Cornișa poate fi deschis.

În același timp, Tîrzioru le-a transmis primarului Cătălin Flutur și consilierilor locali din municipiul Botoșani că îi va consilia gratuit pentru a deschide în sfârșit parcul de agrement.

„Cei de la municipiu ar trebui să deschidă Parcul Cornișa, indiferent  de riscuri. Uzura morală își va spune cuvântul și cred că nu o să mai aibă ce deschide peste un an sau doi. Trebuie să acționeze ferm și imediat în rezolvarea problemei Cornișa. Soluții sunt. Doar cine nu vrea, nu găsește soluții. Dacă nu se pricep, să vină să-i consiliez eu. Îi consiliez gratuit. Vorbea domnul Țurcanu că au plantat pomi deși nu au preluat amplasamentul, plătesc salarii deși nu este preluată parcul. Trebuie să ia măsuri ferme dacă vor să mai facă administrație publică. Dacă nu, să plece acasă. Indiferent de culoarea politică”, a afirmat Relu Tîrzioru.

Articolul precedentCod galben de inundaţii pentru judeţul Botoşani
Articolul următor82% dintre botoșănenii înscriși la AJOFM au sub 8 clase