Arestat preventiv după ce a furat un autoturism și a condus fără permis

0
56

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din orașul Flămânzi, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt calificat.

Tânărul a fost localizat şi identificat pe strada Plopilor  din municipiul Botoşani, iar la vederea poliţiştilor, acesta a încercat să se sustragă urmăririi şi a pătruns prin efracţie într-un imobil din apropiere. Au fost solicitate în sprijin mai multe echipaje de ordine publică, poliţiştii delimitând perimetrul respectiv. Ulterior, aceştia au pătruns în imobil, persoana în cauză fiind găsită într-una dintre camere.

S-a procedat la încătuşarea bărbatului şi conducerea lui la sediul poliţiei, unde a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

În cauză se continuă cercetările  sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi violare de domiciliu, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.