Alexa rămâne, jucătorii pleacă: Sunt obligat să salvez echipa de la retrogradare

0
28

Dunărea Călărași a avut un start de sezon foarte bun dar ulterior au apărut problemele iar de 13 etape nu a mai învins pe nimeni.

Antrenorul Dan Alexa a decis să rămână la Călărași deși avea o ofertă de la Astra, a dat afară 10 jucători și mai urmează patru-cinci.

„Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am primit gol la prima situație a Botoșaniului. În repriza a doua am avut multe oportunități de a marca, am pus presiune pe Botoșani. Am fost echipa mai bună în repriza a doua dar ceea ce contează sunt cele trei puncte. Felicit Botoșaniul. Pentru ei este o victorie importantă. Mi-am felicitat jucătorii după joc pentru că au avut reacție. Nu e ușor să domini Botoșaniul la ea acasă. Urmează o pauză, trebuie să ne întărim. Avem bugetul necesar pentru a aduce jucători, suntem în căutarea lor. Pentru toate echipele din play-out va fi un alt campionat. 2018 a fost un an perfect timp de 10 luni și 2 luni catastrofale”, a spus Dan Alexa care a adăugat:

„Am avut acea ofertă de la Astra dar am decis să rămân la Călărași. Mi s-au promis investiții importante și sunt obligat să salvez echipa de la retrogradare”.

După ce a reziliat contractele la zece jucători, antrenorul formației Dunărea Giurgiu a anunțat că vor mai pleca încă patru-cinci jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.