ALDE și-a anunțat candidatul la Primăria Botoșani și deja îl atacă pe actualul primar

0
60

Liviu Rădășanu, fost membru PNL și PDL, va fi candidatul ALDE la primăria municipiului Botoșani. În trecut, acesta a făcut parte din echipa de campanie a lui Cătălin Flutur, actualul primar al municipiului Botoșani.  

Ulterior, relația dintre cei doi nu a mai fost la fel de bună iar Rădășanu a decis să intre în bătălia electorală împotriva lui Flutur.

„Se pare că al nostru primar, nu prea i se simte lipsa în Botoșani. Și când era de față, și acum când e plecat în țările calde, orașul arată la fel. Tind să cred că municipiul Botoșani începe să se acomodeze în era post Flutur. Poate e de bun augur”, a mai afirmat Rădășanu.

Liviu Rădășanu o are aliată pe Liliana Mincă. Fosta șefă de la Loto, nu a ezitat să sară și ea la gâtul lui Flutur pe care îl compară cu președintele Iohannis.

„Am văzut că primarul este inexistent. E ca și Iohannis. Dacă Iohannis este mai mult la schi, al nostru e mai mult prin Maldive. Pe 15 ianuarie nu a fost prezent să înmâneze premiul. Ieri, primarul nu a fost. A fost în schimb primarul ALDE care se pregătește cu proiect”, a declarat Mincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.