32 de medalii cucerite Brilliant Taekwondo Botoșani la o singură competiție

0
55

În perioada 24-30 iunie 2018, Asociaţia Brilliant Taekwondo Sporting Club, a participat în staţiunea Borsec, la cantonamentul de vară şi stagiul de pregătire al clubului ce s-a încheiat cu “Cupa Borsec”- competiţie organizată “Old Boys Ditrău” în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo WT.

Această competiţie a fost destinată tuturor categoriilor de vârstă, atât pentru clasa “A” (avansaţi), cât şi pentru clasa “B” (începători). Clubul botoşănean a înscris la această întrecere 32 de sportivi, cea mai mare parte constituind-o sportivi la prima lor competiţie, obţinând nu mai puţin de 15 medalii de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, fapt ce a determinat situarea în clasamentul general pe echipe pe LOCUL I , atât la clasa “A”, cât şi la clasa “B”.

“A fost o săptămână grea, în care am acumulat  nu numai un volum mare de cunoştinţe, ci mai ales o pregătire fizică deosebită, necesară participării la toate competiţiile naţionale şi internaţionale ce vor urma în perioada următoare. Sunt încântat de rezultatele obţinute de cei mai tineri sportivi, de determinarea acestora şi de dorinţa de a se pregăti şi de a învinge. Cu sportivii experimentaţi vom participa în luna august la Seminarul Tehnic Naţional ce va fi organizat de Federaţia Română de Taekwondo WT în localitatea Eforie Sud”, a declarat preşedintele-antrenor al Asociaţiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 4 DAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.