18 medalii cucerite de botoșăneni la un turneu în Bulgaria FOTO

0
54

Clubul Brilliant Taekwondo Sporting Botoșani a încheiat anul 2018 cu o nouă performanță. În perioada 14-17 decembrie, sportivii botoșăneni au participat la un turneu internațional de Taekwondo WT în Bulgaria unde au cucerit 18 medalii.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat la această competiție cu 13 sportivi de la ambele secții de antrenamente, Botoșani și Dumbrăveni. Aceștia au reușit să  obțină 18 medalii, din care 3 medalii de aur, 11 medalii de argint și 4 medalii de bronz, după cum urmează:

  • LOCUL I : Robert ANUȚA, Mihai TUDOSAN și Denis MATEI.
  • LOCUL II : Andrei ANDRUȘ (3 medalii), Andreea CORDUNEANU (2), Diana MATEI (2), Sabina BURSUC, Cristian SENCIUC, Florin RĂILEANU și Mario TOFAN.
  • LOCUL III : Sidonia PAVEL, Diana MATEI, Bianca COSTIC și Gabriel DÎRVARIU.

“Sunt extrem de bucuros că am reușit să încheiem anul competițional în forță, munca noastră reflectându-se în rezultatele deosebite din acest an, reușind în 2018 să adunăm 250 de medalii, din care 50 de medalii la nivel international.Cea mai importantă realizare în anul în care cu toții am sărbătorit Centenarul Marii Uniri, este câștigarea Cupei României. Pentru anul următor ne fixăm obiective și mai importante și așteptăm cu mare interes rezultatele sportive din urma colaborării cu Clubul Sportiv Botoșani, ce și-a îndreptat atenția și către arta marțială – sport olimpic, Taekwondo WT.” , a declarat președintele al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 Dan.

Duminică, 23 decembrie, începând cu ora 12.00, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club organizează ca în fiecare an “Gala Festivă Brilliant” ce are ca scop premierea tuturor sportivilor ce au participat în acest an la evenimente sportive de Taekwondo WT. Sunt așteptați parteneri, părinți și sportivi la acest eveniment, care se va desfășura la Prefectura Botoșani în Sala “Nicolae Iorga”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.