150 de milioane de lei pentru drumurile județene, în 2019

0
43

Firmele familiei Contac vor executa lucrările de întreținere ale drumurilor județene din Botoșani. Firma lui Constantin Conțac va întreține drumurile din sud județului iar firma lui Liviu Conțac pe cele din nordul județului.

Consiliul Judetean a finalizat licitația iar după expirarea termenului de contestații, se vor încheia cele două contracte iar ulterior se va emite ordinul de începere a lucrărilor. Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, susține că primul drum pe care se va interveni este Todireni – Hlipiceni – Răuseni, unde nu se mai poate circula. Inițial, șefii județului au spus că vor interveni pe drumul Flămâzi – Prăjeni – Iași dar pentru că la începutul lunii martie a fost acel protest iar oamenii din Hlipiceni – Răuseni au anunțat că vor ieși din nou în stradă, Costică Macaleți a decis că primele lucrări să fie în această zonă.

În acest an, pentru lucrările de întreținere a drumurilor județene vor fi aproape 150 de milioane de lei. Reprezentanții Consiliului Județean spun că banii vor fi cheltuiți și nu se va întampla ca în anii trecuți când nu s-au finalizat lucrările programate chiar dacă erau bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.