Valeriu Iftime: „Ongenda rămâne 10 ani la Botoșani dacă joacă”

0
57

Francezul Hervin Ongenda, fostul jucător al PSG, pare să-și intre în formă. În această iarnă a reușit să mai slăbească, a făcut o pregătire bună și este un jucător mult mai util echipei. În primele două meciuri din 2019 a impresionat prin faptul că a alergat foarte mult, a făcut inclusiv faza defensivă și a fost util în atac.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, susține că Ongenda este foarte bucuros pentru că joacă titular și că nu își mai dorește să plece.

„Ongenda râde continuu.  El rămâne la Botoșani 10 ani dacă joacă. El vrea să joace fotbal, nu are nevoie de bani. Am vorbit cu el, cu soția lui. Dacă joacă, este de o bucurie colosală. O să-l vedeți la Dinamo unde are spații”, a declarat Valeriu Iftime.

După victoria cu FC Voluntari, Valeriu Iftime și-a făcut deja calculele pentru play-off. El spune că și cu cinci puncte în meciurile cu Dinamo, Gaz Metan și Viitorul, FC Botoșani poate prinde  play-off-ul.

„În opinia mea, Botoșaniul are cel mai bun lot din istoria lui. Am văzut meciurile din Antalya când am jucat, a dat goluri. În meciurile astea încâlcite, cu ultima clasată… Cu 7 puncte, sută la sută suntem în play-off. Putem și cu 5 puncte dar depinde de rezultate. Dacă învingem în meciul următor, putem fi chiar pe locul șase”, a spus patronul FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.