Valeriu Iftime: „Nu suntem un club foarte sărac”

0
61

FC Botoșani a va avea și în 2020 un buget de patru milioane de euro, la fel ca în 2019. Asta susține patronul Valeriu Iftime care deja și-a făcut o strategie pentru asigurarea bugetului.

De vreo trei ani, FC Botoșani nu se mai confruntă cu probleme financiare și asta deoarece a vândut mai mulți jucători pe sume foarte bune pentru o echipă aflată în play-out. Aceasta va fi politica FC Botoșani și în următorii ani iar Valeriu Iftime spune că deja a stabilit pe cine va vinde în vară.

„Suntem ca un buget de stat dar nu stat român, un stat serios. Am dus veniturile la nivelul cheltuielilor. Nu suntem un club foarte sărac. Aproape patru milioane de euro nu este un buget mic. Am mai dat eu niște bani ca să pot ajunge la zero. Există politica asta privind vânzarea de fotbaliști pentru că sponsori cu milioane de euro nu sunt. Șansa să menținem și anul acesta un buget de patru milioane de euro este să vindem fotbaliști. Avem o matrice, cine pleacă, cine rămâne, cum aducem altul. Deocamdată suntem ok”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.