Ieri seară, polițiștii botoșăneni au fost sesizați de dispariția unui bărbat în vârstă de 66 de ani, domiciliat în comuna Ugureni, județul Botoșani. Potrivit polițiștilor, sâmbătă seara,  în jurul orei 23.30, bărbatul a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Duminică seara, organele de poliţie fiind sesizate cu privire la dispariția lui Petru Vlăsâncescu și a fost demarată o anchetă.

Bărbatul a fost găsit decedat, astăzi, în curtea unei case părăsite, din localitatea de domiciliu. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență iar din primele verificări nu au rezultat indicii privind comiterea unei fapte penale.

„În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în funcție de concluziile necropsiei urmând a fi propusă o soluție procedurală. La activitățile de căutare au participat aproximativ 30 de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, fiind utilizat inclusiv câinele de urmă al Serviciului Criminalistică”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Articolul precedentPompierii au ajuns la persoanele blocate pe DJ 294 FOTO
Articolul următorScandal la UPU. Au intervenit jandarmii