Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din municipiul Botoșani a găzduit astăzi un turneu de tenis de masă care a adunat cei mai buni jucători amatori din județele Moldovei și de peste Prut.

Interesul pentru a V-a ediție a Cupei Maxim la tenis de masă a fost unul foarte mare. Peste 400 de concurenți au vrut să participe dar organizatorii au decis ca numărul maxim de concurenți să fie 152., intre care 14 din Republica Moldova.

 „Cupa Maxim a devenit o competiție internațională de anul acesta. La startul concursului s-au prezentat 14 sportivi din Republica Moldova. În total sunt 152 de participanți la ediția din acest an a Cupei Maxim. Solicitările au fost undeva la 400. Au fost acceptați concurenții care aveau cel mai bun punctaj în clasamentul național iar nivelul competiției a fost unul foarte ridicat. Toți concurenții sunt foarte motivați. Am vorbit cu mai mulți concurenți și au spus că la Botoșani au avut condiții foarte bune. Mi-aș fi dorit să avem o competiție cu mai mulți participanți dar tehnic nu se putea. Trebuia să organizez compeiția în două. Nu am solicitat sprijinul autorităților. Eu am sponsorizat și organizat această competiție, împreună cu câțiva colegi care se ocupă de partea tehnică. Sunt la ediția a V-a și îmi doresc să merg încă 50 de ani. Nivelul a crescut de la an la an și se pare că devine o poveste de succes. Toți spun că este o competiție mare, una dintre cele mai mari din țară”, ne-a spus Maricel Maxim.

Concurenții clasați pe primele locuri au primit cupe, diplome și medalii. De asemenea, ei au acumulat puncte care contează în clasamentul național.

Articolul precedentDouă instituţii botoşănene în pericol să rămână fără personal
Articolul următorMinisterul Dezvoltării nu mai are bani de investiţii