La sfârșitul acestei săptămâni se vor  organiza zilele municipiului și totodată va fi deschiderea oficială a parcului de agrement  Cornișa.

Manifestările vor debuta vineri la prânz cu o paradă a mascotelor și două spectacole de  teatru pentru copii iar seara, pe scena vor urca Boney M, Nana, Ottawan, Dr. Alban, Holograf și Gelu Graur. Seara de sâmbătă va începe cu un spectacol al filarmonicii urmat de Shift, Sore, DJ Rynno și Ioana Ignat. În ultima seară vor cânta Amadeus, Connect-r, Feli, Voltaj și Natalia Gordinenko. În plus, în cele trei zile vor mai fi  spectacole de teatru și alte evenimente organizate de asociațiile din Botoșani. Primarul Cătălin Flutur susține că va fi cel mai mare spectacol organizat la Botoșani și se  așteaptă la un număr mare de participanți.

Chiar dacă majoritatea din Consiliul Local a tăiat o sumă importantă de bani care era prevazută pentru organizarea evenimentului, primarul Cătălin Flutur spune că problema a fost rezolvată și că s-au obținut sponsorizări.

La deschiderea oficială care va avea loc vineri, la ora 11.00, au fost invitați toți cei care s-au implicat în acest proiect.