Noaptea trecută, în jurul orelor 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Boscoteni, comuna Frumușica,  județul Botoșani, are loc un conflict între mai mulți tineri.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat și preluat în custodie un tânăr de 29 de ani, despre care s-a stabilit că a agresat prin injunghiere trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toate din judetul Iași. 

Cercetarile efectuate de către polițiști au stabilit că victimele se deplasasera la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu  o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia sa renunte la relația  pe care o avea cu autorul.

În împrejurările arătate, între  autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea.

Cele trei victime au fost transportate la spital, in cursul nopții unul dintre tineri decedând.

În cauză cercetările se desfășoară  se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentEXCLUSIV Medicul Alexandru Rafila: Sperăm să avem un vaccin împotriva COVID-19 până la sfârșitul anului
Articolul următorAtenție la cablurile electrice cu defecțiuni! Casă distrusă în urma unui scurtcircuit