Tereneuri pentru mai mulți revoluționari botoșăneni

0
14

Şedinţa de astăzi  a deliberativului local a fost cu noroc pentru câţiva botoşăneni care au certificat de revoluţionar. Prin votul consilierilor municipali, aceştia vor primi câte un teren în suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Spre deosebire de şedinţele anterioare, când solicitările revoluţionarilor făceau obiectul unui singur proiect de hotărâre, astăzi a fost votat câte un proiect pentru fiecare solicitant în parte.

Astfel, vor primi teren de la primărie Bernard Chiricheș, Corneliu Virgil Aionițoaie, Ioan Apație, George Avăcăriței, Corneluş Hemcinschi, Romeo Constantin Mihalache, Dinu Papuc, George Zaharia, Marin Tăuteanu.

Singurul proiect care a fost respins îl vizează pe preotul Toader Candrea. Se pare că unii consilieri l-au taxat pe Toader Candrea pentru că nu doreşte să doneze Casa Ankele Primăriei Botoşani.

La fiecare proiect, a fost votat amendamentul propus de consilierul liberal Marius Oroșanu şi anume acela ca unicul criteriu de atribuire a terenului să fie ordinea cronologică a depunerii cererilor. Municipalitatea a primit 22 de cereri de la revoluţionari,  însă nu dispune de suficient teren pentru a le onora pe toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.