Târg de week-end cu producători doar din județul Botoșani VIDEO

0
17

Târgul de week-end ar putea fi realizat anul acesta în apropierea pieței Centrale a municipiului Botoșani. Asociația Produs din Botoșani a solicitat mutarea târgului de pe Pietonalul Unirii pe motiv că nu este o zonă potrivită pentru comercializarea produselor alimentare.

Un proiect de hotărâre prin care se va stabili locația și regulamentul de organizare al târgului va fi supus spre aprobarea în ședința de Consiliu Local de luna aceasta.

Doina Berescu, președintele Asociației Produs din Botoșani, spune că numărul producătorilor locali care vor participa la acest târg va mai mare decât în 2028.

„Prin specificul membrilor asociației, ne orientăm spre industria alimentară și ni s-a părut firesc să fim mai aproape de locul central al municipiului Botoșani. Piața Centrală. Am identificat platoul din fața Casei Cărții. Să fim mai aproape de consumatorul local și de ceea ce înseamnă un produs tradițional. Avem cereri de primire a noi membri în asociație și avem un calendar al evenimentelor la care vom participa anul acesta”, a precizat Doina Berescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.