Peste 10.000 de oameni au venit la ediția a XIII-a a Târgului Expozițional de Ovine, Pielicele Karakul, Bovine, Plante tehnice și produse tradiționale de la Stațiunea de Cercetare Popăuți. Politicieni au profitat și au confiscat evenimentul deși nu au avut niciun merit.

Chiar dacă vremea nu a fost foarte bună, în jurul prânzului era foarte greu de găsit un loc de parcare.

Pe ambele părți ale drumului Botoșani – Săveni erau mașini parcate, curtea stațiunii era plină iar unii șoferi s-au orientat către unele drumuri de exploatație sau câmpul din apropierea stațiunii. Din estimările organizatorilor, peste 10.000 de oameni au venit în cursul zilei de astăzi la evenimentul realizat de Asociația Moldoovis împreună cu celelalte asociații de profil și Stațiunea de Cercetare Popăuți.

Unii comercianți au dat lovitura

La ediția din acest an au venit mulți crescători de animale dar în schimb numărul comercianților de produse a alimentare a fost scăzut. Cei care au ales să vină cu produse lactate, cozonac, plăcinte, miere sau brânză, au avut vânzări foarte bune. La un moment dat, erau câte 20-30 de persoane care așteptau să-și cumpere unele produse. Vânzări foarte bune au avut și comercianții de mici și bere. Terasele amenajate au fost prea puține pentru un număr atât de mare de oameni.

Campanie electorală făcută printre fermieri

Târgul de la Popăuți s-a dorit a fi un eveniment creat de fermieri pentru fermieri. Asta au anunțat organizatorii evenimentului. Numai că târgul a fost confiscat de către politicieni. Pesediștii, în frunte cu ministrul Daea, au făcut ce au vrut la acest târg. Au urcat pe scenă, au ținut discursuri și le-au cerut oamenilor să-i voteze. Liberalii au venit îmbrăcați în galben, au distribuit pliante și au fost în permanență în apropierea adversarilor politici. La târg a venit și staff de campanie al Pro România, în frunte cu deputatul Mihaela Huncă dar și vreo doi membri de pe la ALDE.

Articolul precedentO stradă din municipiu a fost asfaltată
Articolul următorAvertizare meteorologică de instabilitate atmosferică