Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au identificat ieri, pe raza municipiului Dorohoi, un tânăr de 24 de ani din judeţul Neamţ, care este cercetat pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

Din cercetări a rezultat că luni, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe strada Sălciilor din localitatea Broscăuţi, tânărul a surprins şi accidentat un bicilist de 46 de ani care mergea în aceeaşi direcţie.

După producerea accidentului, conducătorul auto a avut o scurtă discuţie cu victima, ulterior continuându-şi deplasarea. Bărbatul de 46 de ani s-a depalsat la domiciliu, însă, întrucât acuza dureri, a solicitat intervenţia unui echipaj medical.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie conform procedurilor legale în vigoare. Totodată, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere.

Articolul precedentCosmin Contra îl va convoca pe Andrei Burcă pentru meciurile cu Norvegia și Malta
Articolul următorCăruțaș transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină