Sepsi – FC Botoșani 0-1. Ciobotariu: Lui Martin am vrut să îi dau o şansă. Este un portar foarte bun

0
15

Portarul austriac Martin Fraisl a fost omul meciului Sepsi Sf. Gheorghe – FC Botoșani 0-1. Acesta a avut câteva intervenții extraordinare și și-a salvat echipa. 

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a fost foarte inspirat înaintea meciului. El a vrut să-i ofere o șansă austriacului iar mutarea a fost una câștigătoare.

„În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte. Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bun, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat”, a spus Liviu Ciobotariu la Telekomsport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.