Ongenda a ajuns la Chievo. Iftime: „Niciodată nu i-aș fi dat banii ăia”

0
67

FC Botoșani s-a despărțit de francezul Hervin Ongenda care a mai avea contract doar jumătate de an. Acesta a refuzat să își prelungească înțelegerea cu clubul botoșănean iar patronul Valeriu Iftime a acceptat să-l cedeze acum la Chievo pentru a încasa câteva sute de mii de euro.

În urmă cu un an, Valeriu Iftime spune că Ongenda este „perla” echipei FC Botoșani și că îl va vinde în Anglia pe multe milioane de euro. Până la urmă, patronul FC Botoșani s-a mulțumit și cu câteva sute de mii de euro.

„A trebuit să-i dau drumul. A avut o ofertă de trei ori mai mare ca a mea. Mai avea șase luni la noi. Eu niciodată nu i-aș fi dat banii ăia. Nici acum și nici în anii viitori. Eu mă rog foarte tare ca el să fie întreg la cap, să fie fotbalist. Să nu fie doar un om mutat de impresari. Dacă nu joacă, în vară îl vedeți iar într-o echipă din asta… Poate i-a venit mintea la cap. Nu a fost o afacere așa cum aș fi vrut eu. Acum un an, eu visam la milioane de euro. M-am recalibrat după meciurile proaste pe care le-a făcut. Luăm niște bani dar destul de puțini. Ongenda a fost un capitol interesant pentru noi, pentru marketing. Nu am pierdut financiar”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.