O primărie din județul Botoșani oferă teren gratuit celor care vor să investească: „Vom acorda și facilități la impozite”

0
20

În comunele din județul Botoșani, numărul agenților economici este din ce în ce mai mic iar din banii colectați la bugetul local nu se poate asigura nici măcar funcționarea. În majoritatea comunelor, în afara barurilor și magazinelor sătești, nu există nicio altă activitate economică.

Pentru a atrage agenți economici, un primar din județul Botoșani s-a gândit să pună la dispoziție teren gratuit pe o perioadă de 50 de ani, pentru cine vrea să investească în comună. De asemenea, el susține că în această vară va propune spre aprobare în Consiliul Local și alte facilități pentru cei care doresc să investească.

După aprobarea acestor facilități, Cătălin Rotundu intenționează să meargă la agenții economici din Botoșani și din alte județe ale țării pentru a le prezenta oferta.

„Ne dorim să prezentăm oferta noastră agenților economici. Avem posibilitatea să le punem la dispoziție și utilitățile necesare. Drumurile comunale sunt asfaltate. Le punem teren la dispoziție, cu titlu gratuit, pe 50 de ani, celor care doresc să construiască. E o facilitate destul de importantă. Condiția este să angajeze minim cinci persoane. Vom acorda și facilități la impozite. Important este că ne dorim iar în această vară vom veni și cu astfel de oferte”, ne-a spus Cătălin Rotundu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.