Un tânăr de 22 de ani, din comuna Mileanca, a provocat un accident rutier în urma căruia un minor a fost rănit.

Tânărul conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 282 iar în localitatea Coţuşca a efectuat menevra de mers înapoi. A surprins şi accidentat un minor de 13 ani care se angajase în traversarea drumului public prin spatele autovehiculului, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală

Articolul precedentAmenzi acordate de către comisarii Protecției Consumatorului Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) efectuează mai multe controale în această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale. Astfel, au fost verificați un număr de 35 operatori economici, iar la 22 dintre ei s-au constatat abateri fiind aplicate șapte amenzi în valoare de 33.000 de lei, dar și 15 avertismente. Comisarii CJPC au găsit inclusiv produse din carne expirată. Principalele abateri au fost durata valabilității minimală depășită, etichetare incompletă, lipsă afișare prețuri, condiții de depozitare necorespunzătoare. Au fost oprite temporar de la comercializare 75 de kilograme produse în valoare de 432 de lei, iar oprite definitiv și distruse în timpul controlului, 48, 5 kilograme în valoare de 460 lei “ a spus Mirel Rogaschi, comisar CJPC.
Articolul următorCondamnări pentru un tânăr de 22 ani și un minor de 17 ani