Meci cu patru goluri și multe ocazii FOTO

0
58

Peste 5000 de oameni au venit în această seară pe Stadionul Municipal pentru a asista la meciul FC Botoșani – FC SB din prima etapă a play-off-ului.

Debutul meciului a fost spectaculos, cu două goluri în primele 11 minute. În minutul 5, Rodriguez a centrat de pe dreapta iar Dugandzic a marcat cu capul. Replica FC SB-ului a venit cinci minute mai târziu când Denis Man a marcat cu șut din marginea careului. Botoșănenii execută repede o lovitură liberă, Keita marchează dar arbitrul Ovidiu Hațegan anulează golul. Botoșănenii sunt periculoși prin Keita și Papa dar scorul rămâne 1-1. În minutul 44, Petre ratează o mare ocazie iar în minutul 45 Darius Olaru aduce pe FC SB în avantaj, în urma unui contraatac.

FC Botoșani este echipa mai bună în debutul reprizei secunde iar în minutul 52 reușește egalarea. Keita a șutat din marginea careului, Bălgrădean a respins în față iar Dugandzic a marcat. FC Botoșani a făcut pasul înapoi și a preferat să apere rezultatul și să joace pe contraatac. Ambele echipe și-au creat câteva ocazii dar partida s-a încheiat la egalitate iar FC Botoșani a obținut primul punct pe teren propriu în meciurile cu FC SB.

ImagineImagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.