Celebrul drum Manoleasa – Rădăuți Prut va fi în sfârșit finalizat. La rectificarea bugetară din luna iulie se vor aloca banii necesari pentru continuarea lucrărilor la drum care reprezenta o pată pe imaginea județului Botoșani.

Drumul Manoleasa – Rădăuți Prut era singurul drum de pământ din România. În iarna 2012-2013 utilajele de deszăpezire nu au putut interveni iar mii de oameni au fost izolați. Atunci s-a aflat și la București că în România este un drum național de pământ. Victor Ponta, premierul din acel moment, promitea modernizarea drumului numai că au mai dura cinci ani până când s-a turnat asfaltul.

„A fost aprobată hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici pentru continuarea lucrărilor la drumul național Manoleasa – Rădăuți Prut. Este o investiție foarte mare. Până acum au fost lucrări realizate în baza hotărârii de guvern  emise în 2010. După rectificarea bugetară care va fi la sfârșitul lunii iulie, să putem demara partea a doua a lucrărilor. A fost făcută pietruirea, turnarea covorului asfaltic. În perioada următoare vor fi lucrările de semnalizare rutieră, rigole”, a spus senatorul Doina Federovici.

Articolul precedentPompierii au intervenit în 32 de localităţi din judeţ
Articolul următorFC Botoșani a început pregătirea în cantonamentul din Austria