Social democrații par tentați să repete scenariul din 2015 când au ieșit de la guvernare după care în 2016 au câștigat detașat alegerile. Liberalii par să fi învățat lecția și nu mai vor la putere pentru un an, nici măcar în varianta unui guvern de tehnocrați.

Deputatul Cristian Achiței spune că PNL va accepta să intre la guvernare doar în urma unor alegeri, fie că e vorba de anticipate sau la termen.

„Probabil au și un asemenea scenariu. De la 1 ianuarie urmează președinția Uniunii Europene și nu știu dacă vor ei să cedeze guvernarea acum. Au avut tot timpul astfel de scenarii. Nu știu dacă Dragnea va mai fi multă vreme președintele partidului. Va fi o toamnă extrem de agitată. Vom vedea care tabără va câștiga ciolanul. PNL își poate asuma intrarea la guvernare doar prin alegeri. Anticipate, la termen. Dar prin alegeri. Dacă vedem cum este constituit parlamentul acum, este extrem de dificil să faci o majoritate și să construiești un guvern cât de cât coerent”, a spus deputatul PNL Cristian Achiței.

Articolul precedentA pierdut banii la păcănele după care a distrus aparatul
Articolul următorLocuitorii din zona ANL Cișmea, Popăuți și Doboșari rămân 48 de ore fără apă