Patronul FC Botoșani nu se teme de meciul cu Viitorul și consideră că echipa antrenată de Liviu Ciobotariu poate ajunge în play-off. El a pregătit și o primă specială pentru acest joc, pe care a anunțat-o în vestiarul echipei.

Valeriu Iftime spune că jucătorii sunt foarte motivați să obțină un rezultat pozitiv la Ovidiu și să ajungă în play-off. Singurul semn de întrebare pentru Valeriu Iftime rămâne arbitrajul.

„Am vorbit cu Liviu, i-am încurajat pe băieți. Prima le-am promis-o și mă țin de cuvânt. Sunt convins că sunt în stare să o ia. Să dea Dumnezeu să fie sănătoși. Eu m-am încălzit cu toate subiectele, ar fi extraordinar să ajungem în play-off dar nu ar fi o nenorocire dacă ratăm play-off. Oricum suntem mai buni ca anul trecut. Am foarte mare încredere în Liviu și în băieți. Va fi greu să pierdem meciul de mâine. Sper să nu avem vreo surpriză de arbitraj. Nu poate fi un arbitraj părtinitor. Poate fi doar o greșeală dar mă tem de greșelile de arbitraj. Nu sunt voite sau calculate dinainte. Arbitrajul din România este corect, în limitele competențelor pe care le au arbitrii. Meciul are o încărcătură specială dar nu este finala Champions League. (…) Și eu dacă aș fi în zona naționalei, aș spune că e mai bine să fie Viitorul în play-off, pentru că sunt foarte mulți copii care joacă în echipele naționale”, a spus Valeriu Iftime.

De arbitraj se teme și antrenorul Liviu Ciobotariu. Acesta a declarat la conferința de presă că își dorește o brigadă FIFA.

„Mi-aș dori o brigadă FIFA care să se ridice la miza jocului. Sunt convins că vom avea o brigadă pe măsura importanței acestui joc. Nu are cum să ne arbitreze Colțescu pentru că ne-a arbitrat acasă. Nu poate să ne arbitreze două jocuri la rând. Noi trebuie să mergem să jucăm. Este un joc foarte mediatizat, este urmărit de multă lume. Am încredere că vom avea o brigadă foarte bună”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Articolul precedent7 persoane evacuate în toiul nopții dintr-un bloc din municipiul Botoșani
Articolul următorNoi percheziții la căminul în care se vindeau droguri FOTO