HCM Botoșani a pierdut din nou și rămâne „lanterna roșie” GALERIE FOTO&VIDEO

0
16

HCM Botoșani a pierdut astăzi pe teren propriu în fața formației CNOT Brașov, cu scorul de 31-36. Formația botoșăneană rămâne pe ultimul loc în divizia A, cu doar patru puncte.

Botoșănenii erau optimiști înaintea partidei cu CSU CNOT Brașov și sperau să se impună mai ales că meciul se juca în Polivalenta din municipiu. Meciul a fost unul echilibrat dar botoșănenii au făcut greșeli în momente importante ale partidei și au ratat foarte mult. De asemenea, nu au reușit să profite de momentele când au fost în superioritate numerică și să preia conducerea pe tabelă.

Cu zece minute înainte de finalul meciului, scorul era 28-29 iar botoșănenii din tribuna Sălii Polivalente au început să spere într-un rezultat bun. Nu a fost să fie nici de această dată. Jucătorii botoșăneni au ratat iar brașovenii au marcat și s-au desprins în câștigători. Partida s-a încheiat cu scorul de 31-36 iar HCM Botoșani rămâne pe ultimul loc cu 4 puncte.

„Am început temători, apoi am echilibrat jocul. În minutul 50 eram la un gol diferență. Am avut probleme la finalizare, îmi aduc aminte că lovit bara de trei ori în aceeași fază. Ne-a lipsit și șansa. Poate dacă egalam, se întorcea jocul în favoarea noastră. Ne bucurăm că nu avem accidentări pentru că și așa lotul este subțire. Mai avem șapte etape și sper să o scoatem la capăt cu bine. Era un meci pe care puteam să-l câștigăm dacă îl abordam mai cu atenție și cu concentrare. Cei de la Brașov au avut prospețime, s-a văzut că fac două antrenamente pe zi”, a spus Cătălin Stoleru, președintele HCM Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.