FC SB – FC Botoșani 2-2. Revenire spectaculoasă

0
16

FC SB a început bine partida, a marcat repede două goluri după care a jucat la trecerea timpului. Maniera de joc a elevilor lui Dică a fost taxată de botoșăneni care au revenit în joc prin golurile marcate de Enriko Papa și Mihai Roman.

Partida dintre FC SB și FC Botoșani a început de la scorul de 1-0. La prima șansă de gol, FC SB a reușit să marcheze în poarta lui Eduard Pap. Era minutul 3 și 23 de secunde. Gnohere a centrat de pe stânga, Coman i-a pasat lui Man iar acesta a trimis mingea în poartă cu călcâiul.

În minutul 19, Coman cade în careu după un duel cu Pițian iar centralul Horațiu Feșnic arată punctul cu var. Gnohere a executat și a marcat iar în minutul 20 era deja 2-0 pentru FC SB. Dovada neputinței elevilor lui Enache s-a văzut în minutul 23 când Chitoșcă era să-i rupă tricoul lui Junior Morais.

După marcarea golului doi, FC SB nu a mai forțat dar nici jucătorii botoșăneni nu s-au chinuit prea tare să se apropie de poarta lui A. Vlad.

În minutul 34, FC Botoșani își trece în cont prima ocazie de gol. Soiledis execută o lovitură liberă din marginea careului, șutează puternic  dar goalkeeperul FC SB-ului respinge. Cu două minute înainte de final, Rodriguez execută o lovitură liberă de pe stânga, Enriko Papa reia cu capul spre colțul lung și marchează.

FC SB începe mai bine partea secundă, FC Botoșani echilibrează jocul dar fără să se apropie periculos de poarta lui Vlad. Intrat pe teren în minutul 64, Ongenda centrează bine în careu dar Enriko Papa nu reușește să îl învingă din nou pe Vlad. Botoșănenii cer penalty la un henț în careu comis de Nedelcu dar arbitrul nu este la fel de darnic cum a fost cu FC SB. Burcă reia spre poartă din interiorul careului dar nici el nu reușește egalare.

În minutul 75, FC Botoșani reușește egalarea după o fază făcută de Rodriguez și finalizată de Mihai Roman. Șase minute mai târziu, FC Botoșani putea marca din nou dar Golofca nu reușește să profite de centrarea lui Soiledis. Ongenda trimite o pasă genială dar Golofca este blocat de Planic în momentul șutului spre poartă. Finalul partidei aparține gazdelor dar Man, Rusescu și Filip nu reușesc să marcheze.

Partida se încheie cu scorul de 2-2 iar FC Botoșani obține al doilea punct în disputele cu FC SB.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.