Federația Română de Fotbal a aprobat cererea clubului FC Botoșani de a înscrie echipa satelit în eșalonul trei. Decizia a fost comunicată clubului FC Botoșani astăzi la prânz, cu aproximativ 24 de ore înaintea startului campionatului.

FC Botoșani va lua locul echipei Gauss Bacău, promovată în Liga a III-a în urma barajului jucat împotriva formației Avântul Albești.

„Ia act de cererea de retragere a clubului ACS Gauss Bacău și aprobă completarea locului vacant astfel apărut cu echipa a doua a clubului FC Botoșani conform solicitării acestuia. Ca urmare a celor anterior menționate constată dezafilierea de drept a clubului ACS Gauss Bacău. În ceea ce privește echipa a doua a clubului FC Botoșani aceasta va fi înscrisă în seria 1 a Ligii 3, ediția 2018-2019 și va prelua programul clubului retras”, se precizează în hotărârea Comitetului de Urgență a FRF.

În prima etapă, FC Botoșani ar fi trebuit să joace pe teren propriu împotriva formației Foresta Suceava. Cum decizia s-a luat cu 24 de ore înaintea startului campionatului, clubul FC Botoșani a solicitat amânarea acestui meci.

Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, spune că echipa a doua va juca meciurile de pe teren propriu la Dorohoi iar antrenamentele se vor fac în Botoșani. În zilele următoare se va stabili staff-ul tehnic și lotul de jucători.

Articolul precedentȘTEFĂNEȘTI. Minoră de 15 ani rănită într-un accident
Articolul următorSens giratoriu amenajat în intersecția străzilor Primăverii și George Enescu FOTO