FC Botoșani a făcut un pas mare către play-off, învingând cu scorul de 2-1 pe Hermannstadt. Cu această victorie, FC Botoșani a urcat pe locul cinci.

Hermannstadt a făcut o primă repriză mai bună. În minutul 9, Debelyuh a scăpat singur cu Hankic dar a trimis mingea pe lângă poartă. Șase minute mai târziu, Lucian Dumitriu șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Cascini și Ashkovski sunt aproape de a deschide scorul dar se încurcă în careul oaspeților după care Debelyuh profită de o eroare a defensive FC Botoșani și marchează. Botoșănenii ies la joc și cinci minute mai târziu Ofosu egalează cu un șut plasat la colțul lung. La pauză scorul era 1-1 dar pentru a-și păstra șansele la play-off FC Botoșani avea nevoie de toate cele trei puncte.

Partea secundă a fost controlată în totalitate de FC Botoșani dar elevii lui Marius Croitoru nu și-au creat mari ocazii de a marca. În minutul 81 croatul Marko Dugandzic profită de o gafă a defensivei sibiene și adduce pe FC Botoșani în avantaj.

Articolul precedentFC Botoșani – Hermannstadt 1-1 (PAUZĂ)
Articolul următorCroitoru: “Astăzi am avut și puțină șansă”