FC Botoșani – FC SB 1-3. Tradiția se păstrează FOTO

0
64

FC SB s-a impus din nou la Botoșani și are victorii pe linie în meciurile disputate pe Municipal. Gnohere, Filip și Rusescu au marcat pentru FC SB iar Golofca a punctat pentru FC Botoșani.

FC SB a făcut o primă repriză foarte bună, a conyrolat jocul, a marcat două goluri și și-a mai creat câteva ocazii. Prima ocazie de gol i-a aparținut lui Coman care a șutat peste poartă din marginea careului. Tănase și Junior Morais sunt și ei aproape de a marca dar scorul rămâne 0-0 până în minutul 14 când Benzar îl păcălește pe Fraisl, centrează în fața porții iar Gnohere deschide scorul.

FC Botoșani iese la joc și după o șansă de gol a lui Trujic, Golofca a reușit deschiderea scorului. Atacantul botoșănean a pătruns pe dreapta și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut la colțul lung.

FC SB revine în avantaj în minutul 37. Fraisl și Karaboue gafează incredibil iar Filip marchează pentru 1-2. La pauză, FC SB era în avantaj și se părea că nu are nicio emoție.

Partea secundă a aparținut botoșănenilor care au avut inițiativa. Fabbrini șutează din marginea careului dar Bălgrădean prinde. Mihai Roman, intrat în repriza secundă în locul lui Trujic, centrează de pe dreapta dar Rodriguez șutează în bară. Golofca șutează peste poartă din interiorul careului după care face o fază spectaculoasă, îi pasează lui Roman dar atacantul botoșănean se împiedică în minge.

În minutul 86, Moruțan scapă pe contraatac, șutează, Fraisl respinge până la Rusescu care marchează pentru 1-3. Golofca șutează la colțul scurt dar Bălgrădean scoate spectaculos de lângă bară. Roman marchează în minutul 88 pentru FC Botoșani dar golul este anulat pentru ofsaid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.