FC Botoșani a remizat, scor 0-0, în primul meci amical din perioada de pregătire, jucat împotriva formației Aerostar Bacău, nou promovată în Liga1.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a mizat în prima repriză, în mare parte pe jucătorii rămași în lot din sezonul trecut. Singurele noutăți au fost doi jucători greci care au evoluat pe posturile de fundaș dreapta și fundaș stânga plus un atacantul Alex Pop, venit în probe. În partea secundă, au intrat restul jucătorilor din lot, cu excepția lui Mihai Roman care abia a venit la pregătire.

Faptul că FC Botoșani are doar o săptămână de pregătire iar Aerostar Bacău s-a reunit abia acum trei zile, s-a văzut în jocul ambelor formații. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Ambii antrenori au vrut să testeze jucătorii veniți în probe. Costel Enache i-a folosit pe toți jucătorii tineri dar unii dintre ei nu vor merge în cantonamentul din Austria.

„Încercăm să refacem un lot echilibrat, un lot în care să avem concurență pe posturi. În momentul acesta avem foarte mulți jucători tineri, jucători de perspectivă, încerc și eu să-mi fac o idee despre potențialul lor, să vedem dacă pot fi soluții de joc. Suntem după o săptămână de pregătire, ieri am făcut două antrenamente. Nu era normal să arătăm foarte proaspeți. Suntem într-o perioadă cu achiziții fiziologice, cu antrenamente axate în special e partea fizică. Sper să ne mișcăm rapid și să completăm lotul. Cantonamentul de două săptămâni din Austria este cheia pentru turul campionatului. Probabil vor mai pleca doi-trei jucători, dintre cei foarte tineri, care nu sunt soluții în acest moment pentru Liga1. Rămân în atenția noastră”, a spus Costel Enache.

FC Botoșani: Pap – Karagounis, Miron, Burcă, Aristeidis – Oaidă, Rodriguez – Chitoșcă, Fulop, Golofca – Pop. În repriza a doua au intrat: Brânză, Patache, Dumitraș, Chindriș, Chirilescu, Târșa, Piftor, Corban și Cazacu

Aerostar: Hărăguță – Mihăescu, Mihăeș, Honea – Sahru, Chirilă, Căinari, Istrate – Vraciu, Hurdubei. Au mai intrat Ardei, Covasan, Buuhăceanu, Roșca, Artenie

Articolul precedentMaşină condusă de un şofer de 80 de ani s-a răsturnat la Cerchejeni
Articolul următorFC Botoșani mai pregătește cinci transferuri. Toți jucători străini