Diego Fabbrini a acceptat să semneze pe încă un an cu FC Botoșani chiar dacă în această iarnă a avut oferte mult mai tentante din punct de vedere financiar. El se simte foarte bine la Botoșani, joacă meci de meci, este foarte apreciat de suporteri și vrea să mai rămână.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a negociat cu jucătorul italian și până la urmă acesta a acceptat oferta financiară. Cu toate acestea, nu este exclus ca Fabbrini să plece în vara viitoare, dacă FC Botoșani ajunge în play-off iar el face câteva meciuri bune.

„Fabbrini mai are contract încă un an din vară. El poate primi oricând o ofertă de nerefuzat și atunci văd ce fac. El nu-și dorește să plece. El este foarte inteligent, știe că are nevoie de încredere și de jocuri multe. Dacă prinde 10-15 meciuri bune cu 10 goluri marcate iar noi intrăm în play-off, poate prinde un club mare. I-am făcut o ofertă interesantă ca el să aibă stabilitate și să nu se mai gândească continuu la plecare. În Antalya, parcă juca doar pentru el. La fiecare meci știa că vin de acolo, de acolo, ca să-l vadă. Am vorbit cu el în iarnă și i-am spus: rămâi la noi. Vine primăvara, bine pregătit fizic, Fabbrini va face minuni. Acum relația lui cu echipa este grozavă”, a spus patronul FC Botoșani.  

Diego Fabbrini (28 ani) a venit gratis la FC Botoșani, la începutul lunii septembrie. FC Botoșani este a 11-a echipă din cariera italianului. În 2010 a semnat cu Empoli (Serie B) dar după numai un sezon s-a transferat în Serie A, la Udinese. A evoluat 20 de meciuri într-un sezon și jumătate pentru Udinese și a marcat două goluri. A fost împrumutat pentru jumătate de an la Palermo după care a plecat la Watford. A urmat o perioadă nefastă a carierei în care a schimbat mai multe echipe, Siena, Millwall, Middlesbrough, Birmingham, Spezia și Oviedo. Pe 2 septembrie 2018 a semnat cu FC Botoșani iar acum este într-o formă foarte bună.

Articolul precedentTâlhari prinși de polițiști în timp ce încercau să-i ia banii unui bărbat beat
Articolul următorBărbat înșelat de doi indivizi din București și Ialomița