EURO 2024. Surpriză în meciul Croația – Albania

0
96

Selecţionatele Croaţiei şi Albaniei au terminat la egalitate, 2-2, miercuri, pe Volksparkstadion din Hamburg, într-un meci din Grupa B la EURO 2024.

Meciul a început în nota de dominare a Croației, dar scorul a fost deschis de albanezi. În minutul 11 Laci s-a înalțăt și a lovit balonul cu capul, mingea a prins pământul în fața lui Livakovic și l-a păcălit pe portar. Croația a revenit în ofensivă, a avut posesia, dar ocaziile mari au fost în dreptul albanezilor.

Bajrami și Manaj au ratat șanse importante până la pauză. Repriza secundă a adus revenirea croaților. Primul care a punctat a fost Kramaric, cu șut din interiorul careului ce nu i-a dat nici o șansă lui Strakosha. Trei minute mai târziu a venit și golul de 2-1.

După o centrarea lui Budimir, de pe partea stângă, mingea l-a lovit pe Gjasula și a intrat în poarta albaneză. Finalul de meci a fost unul tensionat, iar ultimul cuvânt l-au avut albanezii. Gjasula și-a luat revanșa pentru autogolul din minutul 76 și a restabilit egalitatea la una din ultimele faze ale meciului, cu un șut din 6 metri.

Cu un singur punct din primele două meciuri Croația riscă o eliminare timpurie de la EURO, în timp ce Albania a făcut o figură frumoasă, în una din cele mai complicate grupe de la turneul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.