FC Botoșani a pierdut cu 3-2 la Călărași, în fața unei debutante în Liga 1. Echipa lui Costel Enache rămâne cu o singură victorie în acest sezon și se apropie de locurile care duc în eșalonul doi. Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, este mulțumit de jocul ofensiv dar dezamăgit de gafele din apărare.

Iftime spune că nu are emoții în ceea ce privește menținerea în Liga 1 dar recunoaște că play-off-ul este din ce în ce mai departe de FC Botoșani.

„Nu jucăm prost. Azi am jucat fotbal dar am fost naivi. Am luat două goluri din același tip de fază. Eu nu sunt supărat că am luat bătaie pentru că nici egalul nu ne ajuta. Egalurile astea mai mult ne mint. Trebuie să știm că avem nevoie de o diferență de măcar două goluri ca să câștigăm meciuri. În apărare suntem destul de vulnerabili. A fost 11 metri la Golofca. Să dea și opt de 11 metri dacă ăia sunt neatenți.  Azi am jucat fotbal, am avut ocazii, Fabbrini pare jucător de jucător. Am controlat jocul, putea să fie 3-1 pentru noi și nimeni nu spunea nimic. După fotbalul făcut, 3-2 este un rezultat mincinos. Nu trebuie criticați. Trebuie doar încurajați. Pe lângă fotbal, mai ai nevoie și de puncte. Suntem într-o zonă periculoasă. Avem echipă jucăm fotbal, nu mă tem de Liga 1 dar dacă cineva mă întreabă acum de play-off, încep să-l cred neserios. Ne dă de gândit la nivel de puncte, să nu intrăm într-o zonă a disperării, de frică. E o obligatoriu să obținem puncte de la meciul următor”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentDunărea Călărași – FC Botoșani 3-2. Criză de rezultate pentru echipa lui Enache
Articolul următorPrimarii din România și Moldova au făcut Unirea printr-un meci de fotbal FOTO