Liviu Dragnea simte că este în cădere liberală. Disperat să rămână la guvernare și în fruntea PSD, Dragnea a copiat campania făcută de Dan Diaconescu, cel care promitea bani fiecărui român.

Dragnea a anunțat la Botoșani că dă și el 20.000, dar nu de euro ci de lei. Promisiunea a fost făcută acum, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare și probabil va fi reluată la finalul anului când va urma campania electorală pentru prezidențiale.

“Am gândit, am elaborat un program specific, punctual pentru această regiune. Este vorba în primul rând de acordarea a 20.000 lei pentru fiecare gospodărie, pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole. Cei care vor și mai mulți bani, pot merge până șa 40.000 lei și le putem acorda garanții pentru credite. Vorbim de izolarea termică și energetică, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la rețeaua de apă-canalizare și gaz, amenajarea de grupuri sanitare, apă caldă menajeră prin sisteme solare. Programul se adresează cetățenilor, persoane fizice, și va fi aprobat cât de curând prin ordonanță de urgență și nu are caracter de ajutor de stat”, a afirmat Dragnea.

Articolul precedentElevi botoșăneni participanți la etapele naționale ale olimpiadelor școlare
Articolul următorMarius Budăi are postul asigurat. Dragnea: “Este un ministru bun”