Drumurile naționale din județul Botoșani au devenit aproape impracticabile la prima ninsoare din această iarnă. Cei care trebuiau să deszăpezească au fost depășiți total în condițiile în care nu a fost viscol în județul Botoșani.

Fie că vorbim de drumul național spre Suceava, fie că vorbim de drumul spre Iași, spre Dorohoi, Săveni ori Ștefănești, toate au devenit aproape impracticabile în această dimineață. Cei de la Secția de Drumuri Naționale au fost depășiți de situație, în condițiile în care nu a viscolit. Zeci de mașini au ajuns în șanțuri, chiar dacă erau echipate cu anvelope de iarnă. Mai multe tiruri au blocat drumurile iar ambulanțele au ajuns cu întârziere la urgențele medicale.

În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Viorel Zacrețchi, șeful Secției de Drumuri Naționale din județul Botoșani, a spus că utilajele au patrulat dar nu au făcut față.

La prânz, pe drumul Botoșani – Tg. Frumos a fost un grav accident în urma căruia o persoană a murit și alte cinci au fost rănite.

Articolul precedentToate autorizațille de mediu trebuie vizate anual
Articolul următorCamera de Comerț anunț către proprietarii de firme