Antrenorul Marius Croitoru nu a uitat de meciul cu Dinamo și cere introducerea arbitrajului video. Tehnicianul botoșănean susține că dacă Neicuțescu ar fi fost eliminat, Dinamo nu ar mai fi marcat.

În plus, Croitoru și-a reamintit de cele trei penalty-uri pe care FC Botoșani nu le-a primit în finalul meciului cu Dinamo și le-a transmis un mesaj celor din conducerea „câinilor”.

„Desfășurarea meciului ar fi trebuit să fie cu totul alta chiar dacă cei de la Dinamo spun că trebuiau să aibă 2-0. Din punctul meu de vedere, nu trebuiau să aibă nici 1-0. Cel care a centrat, trebuia să fie afară. Cei de la Dinamo ar trebui să-și vadă mai mult de treaba lor. Mă refer la toți cei de acolo care au acuzat FC Botoșani că nu are doctor, nu știu mai ce… Au încercat să ducă discuția în altă parte. Trebuia să avem trei 11 metri, plus un eliminat de la Dinamo. Asta e realitatea. Tot ce s-a întâmplat a fost doar împotriva noastră, greșelile au fost doar într-o direcție. Este prea vizibil. Un penalty care e un metru în careu, să-l scoți un metru afară. Mi se pare deranjant. Vin băieții și spun: noi ce să mai facem? La Roman două penalty-uri clare, la Chindriș fault. Dacă nici ăla nu e penalty… Cel care a centrat la golul lui Dinamo trebuia eliminat din minutul 1. Asta este realitatea”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul botoșănean cere cu insistență introducerea arbitrajului video și spune că inclusiv antrenorii vor fi mult mai liniștiți pe bancă. Întrebat dacă se așteaptă în continuare la astfel de arbitraje, Croitoru a spus:

„Nu știu. Nu îmi doresc să fiu ajutat și nici dezavantajat. Vreau să fiu arbitrat corect. Vreau să se introducă VAR-ul pentru că sunt greșeli. VAR-ul poate repara greșelile umane. Și noi pe bancă suntem mai liniștiți pentru că o greșeală a arbitrului se poate repara”.