Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani se vor întâlni duminică de la ora 18.00, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1. După 11 etape Gaz Metan este pe locul 3, la doar un punct de liderul FC SB. FC Botoșani este la polul opus al clasamentului, pe locul 11, cu doar 12 puncte.

După victoria cu 2-0 în fața formației Dinamo, botoșănenii vor un rezultat pozitiv și la Mediaș pentru a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului. Antrenorul Costel Enache se așteaptă la un meci echilibrat și speră să se întoarcă măcar cu un punct de la Mediaș.

„Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente. Îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții”, a declarat Costel Enache.

Înainte meciului cu Gaz Metan, Costel Enache are probleme de lot. Cea mai importantă este absența lui Răzvan Oaidă, internaționalul de tineret al României.De asemenea, antrenorul botoșănean a primit și o veste proastă. Grecul Soiledis va fi operat și în cel mai fericit caz revine în decembrie.

„Avem ceva probleme, vechea problemă a lui Lori, Piftor azi revine după o perioadă de program individual, Alex Corban în continuare cu probleme medicale, Răzvan Oaidă are și el o problemă medicală care s-a mai agravat în ultima perioadă. Aristidis face o intervenție chirurgicală, are o problemă foarte delicată, un hematom foarte bine ascuns pentru că este la al treilea RMN și abia la al treilea s-a descoperit problema, nimeni nu-i dădea de capăt durerilor și situațiilor în care era. Bucuria noastră este că s-a găsit cauza, acum probabil că o să suferim un pic pentru că la fel, recuperarea durează undeva la 4-5 săptămâni. E o absență pe termen lung, mai punem și cele trei săptămâni de dinainte”, a declarat Costel Enache.

Articolul precedentDosar penal pentru beție la volan
Articolul următorACCIDENT. Impact violent între un BMW și un Fiat