Vespazian Colban a revenit la FC Botoșani. Nu ca jucător ci ca antrenor la echipa satelit care acum evoluează în eșalonul trei.

După ce și-a agățat ghetele în cui, Colban a antrenat pe FCM Dorohoi și Sănătatea Darabani. De curând, oficialii FC Botoșani i-au făcut o ofertă pentru a prelua echipa satelin.

„Am revenit la clubul care mi-a fost în suflet tot timpul. Le-am spus și băieților când domnul președinte m-a prezentat că sunt bucuros și mândru de ceea ce am realizat ca fotbalist aici la FC Botoșani și că sper să fiu la același nivel, sau de ce nu, chiar și mai sus ca și antrenor. Mă bucur că mi-am revăzut și prietenul meu cel mai drag, fratele meu (n.r. Alin Bejan), cu care sper să am o relație la fel de bună ca și atunci când eram coechipieri. Acum relația noastră va fi alta. El este la prima echipă, eu la a doua. Dacă în trecut mă ajuta să obțină în stilul lui caracteristic foarte ușor faulturi pentru loviturile libere din care deranjam „păianjenul” și îi făceam fericiți pe fanii echipei, acum sper să mă ajute în această nouă provocare, nouă postură de antrenor principal la echipa a doua”, a declarat Vespazian Colban.

Articolul precedentAproape 7000 de cereri unice de plată depuse de fermierii botoșăneni
Articolul următorSute de botoșăneni nu vor avea mâine apă la robinete