CFR Cluj – FC Botoșani. C. Enache: „E absolut normal să plecăm cu șansa a doua”

0
16

CFR Cluj și FC Botoșani se vor întâlni în această seară, în primul meci oficial al noului sezon de Liga 1. Campioana din ediția trecută de campionat pornește ca favorită în partida din această seară iar asta recunosc inclusiv oficialii FC Botoșani.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, consideră că se poate obține un rezultat pozitiv în Gruia chiar dacă CFR Cluj este favorită în partida din această seară.

„E absolut normal să plecăm cu șansa a doua. Jucăm cu campioana, cu câștigătoarea supercupei, o echipă cu calitate, cu investiții foarte mari. E normal să plecăm cu șansa a doua. Fotbalul e un sport în care șansa a doua poate fi valorificată foarte bine. Sperăm într-o organizare bună, în concentrare, atitudine extraordinară și într-o zi bună prinsă de băieții noștri”, a spus Costel Enache.

„Mergem să ne vindem scump pielea”

Și fundașul dreapta Andrei Patache îi vede pe clujeni favoriți dar speră ca FC Botoșani să repete evoluțiile din sezonul trecut când a jucat de la egal la egal cu CFR Cluj.

„O să fie un debut greu. Ei vin după o victorie, au câștigat supercupa, au un moral bun. Ei pornesc cu prima șansă. Au un lot omogen, nu au prea multe schimbări. Noi credem în șansa noastră și sperăm să scoatem ceva la CFR. E început de campionat, nu este oboseală și nu cred că o să menajeze jucătorii. O să joace cu echipa cea mai bună. Dacă erau în grupele Ligii Campionilor, ne gândeam. Acum nu cred că o să menajeze pe nimeni. Au un lot bun, dubluri foarte bune. Bravo lor. Noi mergem să ne vindem scump pielea”, a spus Andrei Patache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.