Captură de țigări la Păltiniș. Polițiștii de frontieră au folosit armamentul

0
78

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost prins, pe raza comunei Păltiniș, în timp ce transporta două colete în care erau țigări de contrabandă, în valoare de 28.000 lei.

Poliţiştii de frontieră au observat o persoană care transporta două colete voluminoase iar pentru că acea persoană nu s-a supus somaţiilor legale efectuate, au folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. La scurst timp, bărbatul  a fost reţinut şi identificat. În imediata apropiere, poliţiştii de frontieră au descoperit cele două colete, iar la inventarierea acestora a rezultat cantitatea de 40.000 de ţigarete.

Ţigările, în valoare de 28.000 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.