Campioane recompensate cu câte 5000 de lei în comuna natală

0
70

Autoritățile locale din Dângeni se mândresc cu cele trei sportive născute în comună și care au urcat pe podium la cele mai importante competiții naționale, europene și mondiale.

Primarul Cătălin Rotundu nu s-a rezumat doar la a se fotografia cu aceste sportive ci a decis să le ofere și câte un premiu.

“Trăim mereu o adevărată bucurie în suflete când tinerii din comnitatea noastră reușesc să obțină rezultate excepționale prin munca lor!!! Mulțumim familiilor și antrenorilor care le sunt alături! Voi propune spre aprobare consiliului local, acordarea unor premii domnișoarelor Hegheș Mădălina, Iacob Georgiana, Vezeteu Adelina-Florina pentru a încuraja și pe viitor la obtinerea de performanțe. Felicitări campioanelor noastre!”, a precizat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni.

Cătălin Rotundu a inițiat un proiect de hotărâre pentru premierea celor trei sportive cu câte 5000 de ei.

“Este un mic sprijin pe care vreau să-l oferim celor care au vrut, au muncit și au obținut performanțe la nivel național și internațional. Acești copii sunt un model pozitiv pentru comunitatea noastră. Voi propune ca premierea să aibă loc în cadrul concursului de Datini și Obiceiuri de iarnă, programat în data de 18 decembrie, la ora 12.00, la Căminul Cultural Dângeni”, a mai spus primarul comunei Dângeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.