Mihai Alexandru Roman (26 ani) a semnat astăzi cu FC Botoșani un contract valabil până la finalul sezonului viitor. El este încă jucătorul formației CSU Craiova și a fost cedat la Botoșani sub formă de împrumut.

Mihai Alexandru Roman a debutat la Universitatea Craiova după care a jucat la Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin și Săgeata Năvodari. Sezonul 2014-2015 a fost cel mai bun din cariera lui Mihai Roman. A marcat 20 de goluri în cele 41 de meciuri jucate pentru Pandurii Tg. Jiu. În urma evoluțiilor bune a fost transferat de NEC Nijmegen. A jucat doar 13 meciuri în două sezoane după care a plecat la Maccabi Petah Tikva. Vara trecută a revenit în România, la CSU Craiova. Nu a reușit să se impună și a fost împrumutat la ACS Poli Timișoara. Nu a fost titular nici la formația bănățeană iar conducătorii de la CSU Craiova au decis să-l cedeze la Botoșani.

Conducătorii clubului FC Botoșani mizează pe faptul că Mihai Roman vrea să-și relanseze cariera și speră că acesta va reveni la forma pe care a avut-o la Pandurii Tg. Jiu.

„Nu are un CV bun în ultimul am. Când socotești ce a făcut Mihai Roman în ultimele etape… Am luat informații de la antrenori, am vorbit cu Leo care l-a avut la Timișoara. Uneori și echipa te poate ridica. A revenit în fotbalul românesc, s-a acomodat și poate fi tip Popa. Noi l-am antrenat și a plecat la Dinamo unde a început să marcheze. Este un jucător care mai are de spus multe în fotbalul românesc”, a spus Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.

Articolul precedentLocuinţe modulare pentru familiile afectate de inundaţii
Articolul următorProgramările pentru Permise şi Înmatriculări se fac doar online